Prezentă la un eveniment organizat de Avon, în Valea Părului, jud. Buzău, Antonia mi-a povestit despre ce înseamnă frumusețea și cât de importantă este acceptarea de sine pentru fiecare femeie în parte. Artista a dezvăluit că în copilărie a fost complxată de înălțimea ei și avea tendința să își ascundă acest „defect“, fiind deseori comparată cu un „căluț“

„Este foarte important să te accepți așa cum ești. Nu există o tipologie perfectă, nu trebuie să fii înaltă ca să fii frumoasă și nici slabă. Deja s-au schimbat vremurile, poți să fii frumoasă și cu forme, plinuță sau slabă. Deci, dacă ești micuță, tot frumoasă poți să fii. Nu trebuie să fii înaltă și slabă, ok? Suntem toate frumoase în felul nostru“, a spus Antonia.

Întrebată dacă a avut vreodată complexe privind modul cum arată, Antonia a dezvăluit că în copilărie considera că înălțimea ei o face să arate „ca un căluț“. „Când eram mai mică aveam tendința de a sta cocoșată, mă ghemuiam, să fiu cât prietenele mele. Eu dacă mă îndrept, și mai ales dacă port tocuri, când intru într-o încăpere întorc toate privirile. Nu neapărat de frumusețe. Oamenii se întreabă «cine e căluțul ăsta?».  A fost complexul meu, dar am învățat să mă iubesc așa cum sunt și mă simt foarte bine în pielea mea. Mai am și eu momente când nu sunt ok, este normal.

AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Părului

• Evenimentul la care Antonia a fost prezentă a fost organizat de AVON din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc la sat, conform Institutului Național de Statistică ;

• Peste 400 de femei din satul Valea Părului, jud. Buzău, au fost coafate timp de 12 ore de stiliști;

• Timp de o zi, femeile din satul Valea Părului au fost răsfățate cu coafuri gratuite, ședințe foto profesioniste, sute de produse cadou și ateliere educative, în salonul pop-up de beauty amenajat de AVON special pentru ele, în sat;

Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, care a devenit zona zero a frumuseții și în care, sâmbătă, toate femeile erau coafate.
Aici, AVON a adoptat o misiune de răsfăț și a luat în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le-a coafat de dimineața până seara, în cadrul primului salon pop-up de frumusețe dedicat exclusiv lor.
În curtea Căminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfățate de o echipă completă de 25 de stiliști, care au oferit coafuri și sfaturi de îngrijire a părului.
Mai mult, AVON a amenajat și un studio foto profesionist la fața locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-și celebra frumusețea. Iar pentru a asigura frumusețea părului și acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques.
În cursul zilei au avut loc și ateliere educative, în care specialiștii au oferit sfaturi de îngrijire a părului, dar și cursuri de business & dezvoltare a carierei susținute de reprezentanți AVON.
La eveniment a participat și ANTONIA, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care a împărtășit secretele frumuseții părului ei.
Evenimentul AVON pentru Valea Părului a fost organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural – iar AVON crede că și ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor.
În plus, AVON a oferit o transformare completă pentru 10 femei din sat, pe care le-a numit ambasadoare, și care au fost răsfățate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă. AVON va organiza o expoziție foto digitală dedicată, în care va celebra frumusețea femeilor din satul Valea Părului.

 

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *