Blue Air îi reconectează pe români cu locurile și oamenii care le sunt dragi, care îi definesc și îi inspiră. Zborurile interne Blue Air aduc România împreună, reunind Bucureștiul, Oradea, Baia Mare, Timișoara, Bacăul, Iașiul și Clujul într-un program de zbor care oferă cea mai bună conectivitate, accesibilitate și flexibilitate pentru călătoriile în țară.

Compania își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale, cât și valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații în parte, mizând pe conexiuni rapide și accesibile.

Prețurile zborurilor pe rutele interne Blue Air pornesc de la 9.99 euro pe segment, iar durata zborului este de 55 minute.

Blue Air are grija de pasagerii sai, pentru calatorii lipsite de griji. Zborul se desfasoara in deplina siguranta, pentru ca Blue Air asigura conditii de maxima siguranta sanitara atat la bord, cat si in timpul operatiunilor de imbarcare si debarcare.

Blue Air opereaza următoarele rute interne în România:

· București – Timișoara: 12 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA

· București – Cluj Napoca: 9 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA

· București – Iași: 6 zboruri /săptămâna FRECVENTA SUPLIMENTATA

· Bucuresti – Baia Mare: 4 zboruri / saptamana

· București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna

· Bacău – Bucuresti Otopeni 4 zboruri / saptamana

· Bacău – Cluj Napoca 3 zboruri / săptămână

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *