Foarte  multe persoane care se recuperează după infectarea cu COVID-19 spun despre căderea părului că este unul dintre efectele secundar al bolii. Din acest motiv, NIOXIN, brandul nr.1 la nivel mondial pentru un păr mai gros și mai plin, a creat serul anti cădere Sandalore™. Este vorba despre un ser revoluționar, care îngroașă firul de păr de la prima utilizare.

                         Cu toate că nu se cunosc deocamdată motivele pentru care pacienții infectați cu COVID – 19 suferă de căderea părului, cert este că orice boală care slăbește organismul poate genera acest efect.

                         Exista mulți factori care pot gduce la această problemă, iar printre cei mai cunoscuți se numără alimentația precară sau circulația sangvină deficitară, ambele reprezentând consecințe comune ale unor boli infecțioase. De asemenea, stresul este una din cele mai comune probleme care contribuie la căderea părului.

Ce se întâmplă în organism?

                         Stresul poate crește nivelul de testosteron, lucru care va întrerupe ciclul de creștere al părului. Totodată el va afecta circulația sangvină, oxigenarea corespunzătoare a creierului și nivelul optim de vitamine din foliculi. Căderea părului nu se va declanșa imediat, dar se poate întâmpla la o distanță de 6-12 luni după trecerea acelui episod stresant.

Ce soluții există?

                         După mulți ani de studii, cercetătorii NIOXIN sunt de părere că au creat o formulă unică ce împiedică pierderea părului  pe baza de Sandalore™ (un parfum sintetic din lemn de santal), cafeină, acid auric și niacinamide.

Cum funcționează?

                         O descoperire științifică de ultimă ora arată că scalpul reacționează la anumite parfumuri, așa cum se întâmplă și cu mirosul perceput nazal. Parfumul potrivit ajută la contracararea căderii părului prin încetinirea miniaturizării foliculului și creșterea ancorării acestuia.

Testele clinice au demonstrat că serul împotriva căderii părului de la Nioxin este:

–                       98% au spus că este mai blând cu scalpul;

–                       91% au observant reducerea procesului de cădere a părului;

–                       98% au observant o ancorjare mai bună a părului în scalp;

–                       95% spun că sănătatea scalpului a fost îmbunătățită;

–                       93% au văzut mai puține fire În peria de păr.

                         Serumul anti-cădere de la NIOXIN acționează cel mai bine când este aplicat zilnic, direct pe scalp, pe părul umed sau uscat.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *