Încă din primele zile ale lunii decembrie începeți să ne întrebați ,,ce ne dorim de Crăciun“ și vă justificați lipsa de inspirației prin faptul că ,,bărbații nu se pricep la cadouri“. Acum probabil vă așteptați să urmeze câteva rânduri critice despre cum femeile „știu ce vă place“ și cum se poate ca voi să credeți că noi le avem deja pe toate și nu ne lipsește nimic. Ca să scurtăm discuția și să nu încercăm să aflăm de ce funcționăm diferit, am făcut o listă scurtă cu sugetii de cadouri:

Flori

Femeile adoră florile și este un lucru de mult știut. Fie că sunt în ghiveci sau buchete frumos alese, îți vei bucura partenera atunci când te va vedea aducând energia și parfumul florilor acasă de sărbători.

Și poate adaugi și o declarație de dragoste. Da, femeile iubesc cuvintele frumoase, mai ales atunci când sunt autentice. Dacă vrei să ajungă mesajul la ea, spune-i de ce este specială pentru tine. Nu încerca texte siropoase de pe net sau din filme pentru că vor fi lipsite de emoție și va simți că nu sunt despre ea.

Cosmetice

Află care este brandul de produse pe care-l folosește și cumpără-i un set de cosmetice. Arată-i că îți place că se îngrijește și că apreciezi grija pe care și-o acordă. Ca sugestie, în acest articol am ales să prezint brandul Sabon, unul din preferatele mele.

Pe site puteți găsi seturi care conțin produse de îngrijire premium cu cele mai fine arome și cele mai delicate texturi, create cu atenție acordată fiecărui detaliu, de la ingredientele de înaltă calitate utilizate în formule unice și până la ambalajele luxoase și rafinate, ce oferă fiecărui cadou o emoție aparte.

Dulciuri

Este adevărat că femeile sunt ființe gingașe și dulci, dar uneori avem și noi nevoie să ne reîncărcăm bateriile cu plăceri nevinovate. Ne place ciocolata, chiar dacă ne auziți frecvent că spunem că ne îngrașă și că vrem să ne ținem departe de ea. Departe de cantitățile industriale pe care le-am consuma dacă nu ar lăsa dovezi pe corpul nostru. Dar, din când în când, o pralină belgiană premium ne va face să ne amintim că a fi femeie înseamnă experiența plăcerii. În toate felurile ei.

Recomandarea mea este brandul Chocolissimo

Parfumuri

N-am cunoscut până acum nicio femeie care să nu fie înnebunită după parfumuri. Evident, gusturile sunt împărțite. Ne place să vorbim despre parfumuri, așa că poți să îi sugerezi că prietenul tău ar vrea să aleagă un cadou pentru soție/iubită și sigur o să-ți spună mai mult decât ai avea nevoie să știi despre branduri și note de parfum.

Bijuterii

În funcție de cadoul pe care îl primește, femeia își poate da seama cât de importantă este pentru partenerul ei. Dacă alege bijuterii, bărbatul aduce un plus de încrede prin faptul că acest gen de cadouri sunt oferite în special femeilor care ocupă un loc special în viața lui – mama, soția sau fiica.

Lisa&Co este brandul pe care îl recomand, în cazul femeilor care preferă bijuteriile delicate.

Voucher la spa

Dacă niciuna din sugestiile de mai sus nu pare a fi potrivită pentru partenera ta, ia în considerare să-i oferi un voucher la spa. Iubim să ne răsfățăm, dar mai ales să fim răsfățate de voi.

Vacanțe

Poate fi un cadou costisitor, dar câte iubite ai? În felul acesta poți alege tu destinația, nu mai trebuie să negociați. Glumesc, desigur. Pentru ca surpriza să fie făcută ca la carte, alege una dintre destinațiile în care știi că își dorește să ajungă.

Spor la cadouri!

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *