Astrologul Maria Sârbu explică modul în care fiecare copil se manifestă în funcţie de caracteristicile zodiacale, nevoile pe care le au şi sensibilităţile emoţionale.

Berbec

În general, copiii Berbeci sunt cuminţi, dar lucrurile pot sta diferit în cazul în care unul dintre părinţi este în zodia Balanţă. Sunt foarte responsabili şi maturi încă de mici. Au nevoie de sport, pentru că dacă nu fac mişcare s-ar putea să devină impulsivi. Vor învăţa bine şi îşi vor atinge uşor obiectivele.

Taur

Sunt încăpăţânaţi şi puţin invidioşi, dar foarte uşor de crescut. Vor insista să le oferi tot ce îşi doresc, fiind o adevărată provocare mersul la cumpărături cu micii nativi ai zodiei Taur. Pe de altă parte, sunt foarte săritori şi îşi ajută părinţii de câte ori au ocazia.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt foarte curioşi şi vor să vadă singuri despre ce este vorba atunci când descoperă ceva. Se pierd uşor, pentru că vor să descopere ce este nou în jurul lor.

Rac

Copiii Raci sunt lipicioşi şi extrem de afectivi. Au nevoie de foarte multă iubire şi devin irascibili dacă nu primesc ce îşi doresc. Părinţii trebuie să aibă grijă să îi ofere afectivitatea de care are nevoie, pentru că de ei depinde sănătatea emoţională a viitorului adult.

Leu

Nu îşi doresc fraţi, fiind copii individualişti. Sunt destul de uşor de educat, dar vor să primească tot ce văd la copiii din jur. Părinţii de Leu trebuie să aibă o situaţie financiară bună, pentru a le putea oferi acestora tot ce îşi doresc.

Fecioară

Dacă ai un copil Fecioară, eşti un părinte norocos. Îşi face temele singur, îşi îngrijeşte fraţii şi chiar vine în ajutorul părinţilor. Dintre toate zodiile, copilul Fecioară este primul care se maturizează.

Balanţă

Dacă au prieteni, fraţi sau unul dintre părinţi în zodia Berbec, vor împrumuta caracteristici de la aceştia. Nu dorm noaptea şi sunt foarte activi. Mămicile de copii Balanţă nu prea vor dormi în primii ani de viaţă ai copilului.

Scorpion

Sunt foarte afectivi, dar preferă să stea în cameră singuri, să-şi facă temele, să citească sau să asculte muzică. Sunt supărăcioşi şi emotivi, dar suficient de maturi şi uşor de educat. Pentru un părinte expansiv este de înţeles modul în care se manifestă copilul Scorpion.

Săgetător

Sunt copii destul de individualişti şi îşi cunosc foarte bine interesul. Nu sunt genul care se consumă în cazul în care există conflicte între părinţi, asta ferindu-i de traumele pe care le au alţi copii. Preferă să studieze departe de oraş sau chiar în străinătate.

Capricorn

Este un copil încăpăţânat, iar părinţii trebuie să aibă grijă deoarece este uşor influenţabil de anturaj. Are nevoie de afectivitate şi, de regulă, nu ştie să o primească. De regulă, copilul îi dă părintelui atitudinea de care are nevoie în educaţie.

Vărsător

Sunt dintre cei mai uşor de crescut pentru că ştiu ce vor. Sunt destul de cuminţi încă din perioada în care sunt bebeluşi. Sunt grijulii cu fraţii şi părinţi. Împrumută caracteristici de la Leu, dar sunt mai umanişti. Îşi iubesc prietenii şi le place să se distreze.

Peşti

Sunt devotaţi familiei şi, dacă este cazul, îşi asumă responsabilitatea şi se oferă să îşi crească fraţii mai mici. Pot fi supărăcioşi, dar nu o arată, şi se întâmplă să se ascundă pentru a plânge. Au nevoie de foarte multă afectivitate, iar dacă nu o primesc dezvoltă mici traume.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *