Lizeta Oprea > Frumusete > Cum am descoperit „Poudre de star“ de la Numeric Proof, pudra care rezistă și în live-urile prelungite

Cum am descoperit „Poudre de star“ de la Numeric Proof, pudra care rezistă și în live-urile prelungite

Nu scriu despre cosmetice și beauty, nu fac vlogguri despre produse și nu prea recomand nimic din industria asta pentru că nu cred în produse care se potrivesc tuturor. De data asta procedez diferit pentru că am fost impresionată de o pudră care poate să reziste mai mult decât live-urile mele. Și asta chiar se întâmplă rar. Am testat multe produse profesionale, dar tenul meu mixt și sensibil, pus în fața reflectoarelor 30-40 de minute, nu prea știe cum să reacționeze. Așa că începe să sclipească frumos la cameră, fix cum nu ar trebui să facă.

Vă spun povestea pe scurt: m-am trezit într-o dumincă cu o bună prietenă la redacție. Știa că lucrez și a zis că trece să-mi aducă ceva bun. Eu m-am gândit la dulciuri, ea a venit cu produse profesionale de make-up. Cred că povestisem la un moment dat că nu găsesc o pudră potrivită deși am încercat foarte multe variante.


Mi-a adus pudra lejeră STARDUST POWDER / Poudre de star

Atunci când răsfoiești paginile unui catalog de prezentare a produselor Numeric Proof ai mai degrabă senzația că vezi un documentar NASA sau un film SF. Din viitor pare să vină și noua generație de pudră cu o textură impalpabilă și de o lejeritate incredibilă! Are un efect natural, garantat indiferent de situație: că e legată de job sau de viața cotidiană sau că ești în live și nu vrei nici un ten tern, nici să luminezi ca o veioză. Culoarea tenului își păstrează naturalețea.Produsele Numeric Proof se găsesc atât în Boutique Pro Make up, strada 13 Septembrie 117, cât si pe:

Facebook:

https://www.facebook.com/boutiquepromufe

Instagram:

https://www.instagram.com/boutiquepromakeupforever/

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *