Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasa şi Dan Cruceru au fost invitații mei la Adevărul Live. Am vorbit despre provocările prin care trec din „papucii“ de tată dar și despre cele mai comice momente.

Daniel Osmanovici spune despre el că se consideră cel mai bogat tată datorită Teei şi lui Radu. Ştim despre el că a lucrat în televiziune, aleargă maratoane, descoperă ţara pe bicicletă şi are un record mondial. Pe toate le duce la bun sfârşiT cu ajutorul soţiei şi le povesteşte pe danielosmanovici.ro.

Dan Cruceru este tatăl Sofiei şi al lui Dan Christian, soţul Cristinei, blogger şi youtuber. Realizează o rubrică de parenting la emisiunea „Vorbeşte lumea“, are propria afacere şi scrie pe taticool.ro.

Robert Diaconeasa – cunoscut mai mult ca DaddyCool, tatăl lui Ingrid şi omul care este în spatele proiectului „Amintiri din copilărie“, singurul vlog 100% caritabil din România, proiect pe care l-a lansat în luna octombrie a anului 2017 şi prin intermediul căruia şi-a propus să ajute copiii din medii defavorizate. După un an a reuşit să doneze peste 30.000 de euro. Robert filmează vloguri cu vedete în care acestea vorbesc despre copilărie.

Am vorbit cu cei trei tătici hazlii despre cele mai comice momente, dar şi cele mai puternice provocări, sitemul de educaţie, dezvoltarea emoţională a copiilor sau lecţii de viaţă şi miturile care circulă în jurul acestui rol.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *