• Decathlon sărbatorește Ziua Mondială a Mersului pe Jos pe 6 octombrie 2018
• Oricine poate participa gratuit la evenimentul din Parcul Circului, ce va începe la ora 9.00

Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România, sărbătorește, pe 6 octombrie 2018, începând cu ora 9.00, Ziua Internațională a Mersului pe Jos, în Parcul Circului din București. Evenimentul „Te provocăm la mers sportiv” este deschis tuturor, indiferent de vârstă sau condiție fizică, iar intrarea este gratuită. Participanții vor face trei ture de parc în pași de mers sportiv. Cei care doresc să participe la eveniment, se pot înscrie aici: http://sfaturi.decathlon.ro/mers-sportiv/.

Prin evenimentul „Te provocăm la mers sportiv”, Decathlon dorește să îi încurajeze pe toți oamenii să facă mai multă mișcare. „Mersul este un sport care îți dezvoltă capacitățiile cardiace și îți îmbunătățește circulația sangvină, consolidând sistemul imunitar. Acesta combate oboseala fizică și psihică și, prin urmare, ești mai sănătos, mai puțin obosit și în formă”, spune Adrian Trofin, Coordonator Comunicare Decathlon Romania

Despre DECATHLON

DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Newfeel, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț. Acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.
Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, DECATHLON propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.
La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online.
DECATHLON comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *