Lizeta Oprea > Noutati > „Eternii“ și „Familia Monstrulescu 2, premierele săptămânii la Cineplexx Băneasa și Titan

„Eternii“ și „Familia Monstrulescu 2, premierele săptămânii la Cineplexx Băneasa și Titan

Cineplexx Băneasa și Titan propun cinefililor două noi premiere începând cu 5 noiembrie. „Eternii“ și „Familia Monstrulescu 2 “ sunt surprizele acestei săptămâni.

ETERNII ( AP12 )

PREMIERA: 5 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română

GEN: Fantastic, Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Brian Tyree Henry, Angelina Jolie, Lauren Ridloff

SINOPSIS:

„Eternii”, de la Marvel Studios, urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului.

Când creaturile monstruoase numite Deviants, demult considerate pierdute în timp, revin în mod misterios, Eternii sunt obligați să se reunească pentru a apăra din nou omenirea.

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

FAMILIA MONSTRULESCU ( AG )

PREMIERA: 5 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Jessica Brown Findlay, Emily Carey, Nick Frost

SINOPSIS:

Pentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele vănătoarei de monștri Mila Starr, familia Wishbone se transformă încă o dată într-un vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac. Ajutați și încurajați de cei trei lilieci ai lor de companie, familia Monstrulescu pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a-și salva prietenii. Cu ocazia asta își fac noi cunoștințe monstruoase și realizează, în cele din urmă, că „nimeni nu este perfect” – chiar și cei cu defecte pot găsi fericirea.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *