Cineplexx Băneasa și Titan propun cinefililor două noi premiere începând cu 5 noiembrie. „Eternii“ și „Familia Monstrulescu 2 “ sunt surprizele acestei săptămâni.

ETERNII ( AP12 )

PREMIERA: 5 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română

GEN: Fantastic, Actiune, Aventura

DISTRIBUȚIE: Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Brian Tyree Henry, Angelina Jolie, Lauren Ridloff

SINOPSIS:

„Eternii”, de la Marvel Studios, urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului.

Când creaturile monstruoase numite Deviants, demult considerate pierdute în timp, revin în mod misterios, Eternii sunt obligați să se reunească pentru a apăra din nou omenirea.

PROGRAM:

FAMILIA MONSTRULESCU ( AG )

PREMIERA: 5 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Jessica Brown Findlay, Emily Carey, Nick Frost

SINOPSIS:

Pentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele vănătoarei de monștri Mila Starr, familia Wishbone se transformă încă o dată într-un vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac. Ajutați și încurajați de cei trei lilieci ai lor de companie, familia Monstrulescu pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a-și salva prietenii. Cu ocazia asta își fac noi cunoștințe monstruoase și realizează, în cele din urmă, că „nimeni nu este perfect” – chiar și cei cu defecte pot găsi fericirea.

PROGRAM:

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *