Întrebată dacă a avut vreodată probleme cu greutatea, Anca Serea recunoaşte că a fost destul de norocoasă în acest sens, dar că întotdeauna are grijă ce mănâncă. Mamă a cinci copii, vedeta a reuşit să îşi tempereze poftele şi să aleagă întotdeauna alimente benefice sănătăţii ei şi a copiilor.

„Prima data, cu David, eram foarte tânără, aveam 21 de ani când am rămas însărcinată, naşterea a fost foarte dificilă pentru că bebeluşul nostru avea 4,550 kilograme. Trebuie să mărturisesc că pe vremea aceea nu ţineam atât de mult cont de cantitatea de mâncare pe care o consumam, nu făceam foarte mult sport – pentru că aveam avantajul vârstei. Dar pe măsură ce am crescut şi m-am maturizat, sper eu, lucrurile s-au schimbat şi a devenit mai degrabă un stil de viaţă pe care îl aplic şi membrilor familiei“, ne-a spus Anca.

Recunoaşte că are grijă la ceea ce mănâncă şi crede că reţeta succesului este echilibrul alimentar şi atenţia la cantităţile de mâncare consumate.

„Reţeta succesului ar fi să ne temperăm pe noi. Cred că echilibrul este cuvântul cheie. Şi mie mi se întâmplă să am poftă de ceva dulce, de exemplu, dar dacă mănânc o amandină, următoarea masă mănânc ceva sănătos. Fie doar o salată, o salată cu brânză slabă, nimic foarte pretenţios“, spune Anca.

Printre alimentele preferate ale brunetei se numără cartofii, fasolea şi lintea. Mănâncă foarte, foarte multe legume verzi şi este foarte atentă la cantităţile de mâncare consumate. Nu bea băuturi carbogazoase, nu consumă zahăr aproape deloc – cu excepţia celui din fructe -, aproape deloc carne, iar pâinea o pregăteşte în casă.

Anca recunoaşte că are un secret atunci când vine vorba de siluentă. Soţia lui Adrian Sînă spune că iubeşte gustul acru şi consumă 2-3 lămâi pe zi.

 

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *