Lizeta Oprea > Noutati > Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii

Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii


Principalele trăsături pe care le vom primi din energia lui 2019 se referă la hrana emoţională pe care fiecare o va căuta. Dacă ai aşteptat să îţi umpli golul din suflet sau dacă eşti pătruns de doruri şi regrete, atunci 2019 va fi anul care îţi va aduce răspunsurile. Sau cel puţin, anul care îţi va da curajul de a merge mai departe. 

A accepta şi integra trăirile, sentimentele, emoţiile va fi în mare parte principala stare subtilă în emoţionalul colectiv. Prioritara este vindecarea unor tipare vechi şi desprinderea de anumite drame sau bagaje emoţionale. Mai mult decât în ultimii ani vom pune accentul pe viaţa sentimentală şi pe sănătatea emoţională, spune astrologul Maria Sârbu.

Berbec
Cele mai importante realizari sunt cele profesionale si cele familiale. Vei face multe de dragul familiei sau îţi vei întemeia o familie sau te vei întoarce la familie. În carieră sunt paşi noi de asumat şi angajamente care ţi se „cer“ de dragul imaginii şi statutului. Vestea bună vine către toamnă când vei vedea mari rezultate şi beneficiile investiţiilor făcute.

Taur
Succesul în acest an vine prin puterea de a te detaşa sau dezrădăcina. Mari reuşite financiare şi tranzacţii impresionante. Fiţi însă atenţi la sănătatea celor dragi şi la frustrările la volan în vară!

Gemeni
Daca nu ai o afacere de familie, atunci este timpul să îi pui fundaţia. Dacă eşti singur, atunci viaţa de cuplu îţi va surâde. Dacă eşti într-o relaţie disfuncţională, atunci probabil vei decide despărţirea. Vara este despre o investiţie sau o mare cheltuială.

Rac
Urci pe cele mai importante culmi la care te-ai fi putut gândi vreodată. Ai nevoi şi despre ele nu mai ştiai nimic de ceva vreme, acum este timpul tău. Vindecări, mari paşi, reuşite şi angajamente de cuplu. Mai mult decât atât, succes la serviciu, avansare sau poate găseşti acel job pe care îl căutai de când te ştii, acela care este prea frumos pentru a fi adevărat, dar chiar este frumos şi-i pentru tine. Succesul va fi cu atât mai mare cu cât te cunoşti mai bine şi cu cât te ocupi de tine. Este anul tău!

Leu
Ştii să ierţi? Pe tine te-ai iertat? Ai nevoie de resurse noi şi de linişte, claritate. Ele nu vin din exterior, ci din interiorul tău. Acest an te învaţă drumul către interiorul tău, către sufletul tău. Succes prin asumarea unor angajamente profesionale şi mai ales prin puterea de a ieşi din confort, de a risca, de a face ceea ce îţi place şi de a da viaţă pasiunilor tale. Vara este despre vindecarea unor frustrări şi a unor frici.

Fecioară
Dacă ştii ce vrei, atunci tot ce îţi mai lipseşte este lista de priorităţi. Ai mare succes în plan imobiliar şi poate în schimbarea ţării, oraşului, casei. Angajamente importante pentru copii sau pentru unul dintre părinţi. Vara este despre ruptura de cineva rigid.

Balanţă
Schimbi maşina, creşteri profesionale şi angajamente în familie. Toate acestea cu mult efort şi unele lecţii de personalitate: schimbi balanţa în favoarea familiei. Vara, atenţie, îţi poate genera frustrari şi schimbări mari sau te poţi rupe de o familie şi îndrepta spre o alta.

Scorpion
Dacă nu ştii să comunici, atunci 2019 este despre a învăţa exprimarea. Viaţa îţi schimbă drumul către alte locuri, fie mai multe vacanţe, fie mutarea într-un alt loc. Această relocare îţi va aduce familia aproape. Vara este despre încredere în sine şi succes financiar.

Săgetător
Este unul dintre anii în care poţi cuceri tot ce vrei dacă vei face lucrurile în acord cu voinţa divină. Un an cu angajamente financiare şi de business. Eşti omul şansei şi şansa este binevenită în viaţa ta. Vara este despre atenţie la sănătate. Nu înnota pe valuri mari, nici la propriu, nici la figurat! Fii responsabil în administrarea banilor.

Capricorn
Transformări mari şi angajamente faţă de tine însuţi. Trebuie să înţelegi şi să repari ceea ce ai tot greşit de 10-20 de ani încoace. Un an de căsătorie şi de echilibrare afectivă. Primăvara vei primi o veste neplacută sau te vei confrunta cu o tensiune în lumea ta interioară. Vara este despre mari transformări privind viaţa în doi. Construieşti şi bine faci, spre final de an vei porni pe o cale de mare prestanţă şi renume, realizări impresionante.

Vărsător
Căldura ta interioară este un must have. Evită să te mai obligi şi să te mai forţezi, încetează să pui presiune asupra propriei persoane. Un an cu reuşite în plan profesional, angajamente faţă de tine şi o perioadă în care vei fi capabil să-ţi iei în serios luma interioară cu îngerii şi demonii ei. Vara este despre împlinirea unei dorinţe.

Peşti
Devii celebru sau avansezi în funcţie, îţi consolidezi numele, imaginea, statutul. Din punct de vedere profesional va fi cel mai bun an. Ai nevoie să îţi organizezi foarte bine timpul şi obiectivele, priorităţile inclusiv. Angajamente faţă de viitorul tău şi ruptura de „tinichele“ pe care le cari încă dupa tine pentru că nu ai avut puterea de a renunţa la ele până acum. Vara este despre certuri cu unul dintre copii, cu unul dintre părinţi sau cu unul dintre cei mai dragi prieteni.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *