Compania HR-Up Group organizează Human Capital HR Conference, una dintre cele mai așteptate conferințe de resurse umane care prezentă perspective și concepte noi despre acest domeniu care pot folosite și puse în practică în orice compania.

Evenimentul va dezbate patru dintre cele mai actuale teme alături de specialiști din domeniu. Prima va fi prezentată de unul printre primii cercetători din lume care au un doctorat la disciplina Technostress, Dr. Raluca A. Stana. Raluca va vorbi despre conștientizarea nivelului de stres suplimentar adus de către tehnologie în mediul profesional, impactul în viața de zi cu zi a tehnostresului, dar și ce soluții se pot găsi pentru gestionarea acestuia.

Mihai Stanca și Cristiana Nicolescu

Cea de-a doua temă va acoperi importanța diversității, echității, incluziunii și apartenenței în mediul de business și în companii, schimbarea mentalității și atenția la prejudecăti (biases) sub titlul S from E.S.G. – D.E.I.B. policies. Un loc important în agendă va fi acordat comunicării și neuroștiinței în HR unde vom vorbi despre cât de important este să cunoaștem proprii angajați și nevoile acestora, să descoperim ce îi motivează cu adevărat și care este știința din spatele wellbeing-ului pentru companii. Ultimul subiect de discuție va fi despre retenția angajaților și lipsa talentelor, cu tips & tricks pentru companii, ce pot face concret pe zona de diversitate, cum atrag candidați și ce înseamnă management eficient al talentelor.

Speakeris în cadrul conferinței : Dr. Raluca A. Stana, Ștefana Stefansson, Mihai Stanca, Elena Bița, Cristiana Nicolescu, Marius Neagu, Iulia Zamfir, Dr. Lorelei Nassar, Oana Pascu, Alexandra Revnic.

Conferința are loc pe 29 martie, între 09:30 și 16:30.

Sponsorii evenimentului: One United Properties, goFLUENT, Clinica Dr. Nassar, MyGeisha, Complice.ro, Fit4You Delivery, Alpha Experience, BioBeauty, Andreea Minculescu Certified Gyrokinesis trainer, Blusoft, ACHR Group, BizzUP, P.A.C.R.

Partenerii media: Oameni și Companii, GlobalHRManager și EventsOn

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *