A început numărătoarea inversă până în Ajunul Crăciunului, unul dintre cele mai așteptate momente atât de cei care iubesc să ofere cadouri, cât și de cei cărora le place să primească. Magazinele sunt deja pline de spiriduși în căutare de idei care să-i bucure pe cei dragi, așa că astăzi mi-am propus să trec și eu la treabă. Am luat o ciocolată caldă, m-am așezat la laptop, am căutat playlistul cu muzică de Crăciun și am început să scriu tradiționalul articol cu idei de cadouri. Toate sugestiile sunt fie din produse care mie mi-au adus bucurie, fie recomandări de branduri ale antreprenorilor care și-au spus povestea la Business Leaders.

Praline belgiene Chocolissimo

Poate că sunt subiectivă, având în vedere că de business se ocupă Aura Oprea – sora mea, dar nu există praline mai bune decât cele Chocolissimo. Și confirmările vin atât din cifrele vânzărilor cât și din feedback-urile prietenilor și ale clienților.

Sărbatorile de iarnă se completează cel mai bine cu pralinele din ciocolată belgiană premium și figurinele simpatice de la Chocolissimo.

Pralinele Premiere – ediția de Craciun sunt realizate manual după rețete tradiționale, cu umpluturi sofisticate, cu sau fără alcool, fiind ambalate într-o cutie exclusivistă din lemn care poate fi gravată cu un mesaj personalizat.

Parfum de nișă by Niche Parfumerie

În cazul în care persoana pe care vă doriți să o surprindeți iubește parfumurile, vă recomand să mergeți în parfumeriile Niche Parfumerie din București și Timișoara. În primul rând o să primiți o experiență unică, veți fi plimbați printre arome ale unor mărci exclusive precum Fragrance du Bois, Nicolai Parfumeur Createur, Masque Milano sau Parfums Dusita.

Daniel și Andreea Nare, fondatorii parfumeriei, vă vor ajuta să distingeți un parfum de calitate de toate celelalte branduri considerate de lux care se găsesc pe piață.

Într-un interviu recent, filmat în parfumeria din Dorobanți, Daniel Nare a explicat care este diferența dintre un parfum de lux, de nișă sau artistic.

Program Exercitii de Fericire

O iubesc pe Georgiana Spătaru – psiholog, facilitator de cursuri de dezvoltare personală, autoarea programelor Exerciții de fericire și a cărții „Exercitii de fericire. Ganduri fara Justify“. Apreciez enorm tot ce dăruiește prin cursurile ei. Așa că o foarte bună idee de cadou poate fi unul din workshop-urile periodice pe care le organizează sau CURSURILE despre care a scris pe site. Cartea și cartonașele ,,Exerciții de fericire“ pot completa cadoul persoanei căreia vrei să-i aduci bucuria în suflet.

Vezi interviul cu Georgiana Spătaru AICI

Voucher MaisonChouchou

Dacă m-ați întreba pe mine ce mi-aș dori să primesc de acest Crăciun, una din opțiuni cu siguranță ar fi paltoanele Alexandrei Andriescu – fondatoarea brandului MaisonChouchou.  Chiar dacă mai am două, cred că niciodată nu-mi vor fi de ajuns. Modelele și paleta de țesături și culori te vor face să-ți dorești încă unul de fiecare dată când vrei să te simți frumoasă și încrezătoare atunci când ieși din casă.

AICI povestea Alexandrei Andriescu

Bilete la First Class Cinema

Crăciunul trecut le-am dăruit soțului și cumnatului meu câte un bilet dublu la VIP Cinema. Au fost foarte încântați, așa că dau ideea mai departe. De curând s-a deschis First Class Cinema – serviciul premium de la Cineplexx Băneasa care include tot ce și-ar dori cel mai pretențios cinefil de la o vizită la cinema și mult mai mult de atât: premieră pe marile ecrane, meniu variat și proaspăt preparat în bucătăria proprie, realizat special sub supervizarea atentă a Chef-ului Patrizia Paglieri și însoțit de băuturi la alegere, personal de servire dedicat, plus design interior modern și relaxant, cu fotolii și canapele generoase.

First Class Cinema de la Cineplexx Băneasa are un lounge discret, ambiental cu o capacitate de 90 de persoane și 2 săli moderne a câte 43 de locuri fiecare. Prețul biletului include atât filmul, cât și acces nelimitat la bufet, băuturile răcoritoare sau alcoolice, plus popcorn și nachos la intrarea în sală.

Parfum artizanal by Raluca Vasile

Raluca Vasile este parfumier certificat internațional și consultant în branding multisenzorial, speaker și formator, cu un master în Arta Parfumului de Lux în UK și specializari în parfumerie frantuzească fine fragrance, orientală și ayurveda în Franța, Italia, Qatar și India.

Your Personal Aroma (YPA Artisan Parfums)  este conceptul sau semnatura de creație a unor linii olfactive unice, parfumuri artizanale naturale în ediție limitată prin care s-a remarcat internațional. Creează cadouri personalizate, organizează workshopuri inspiraționale de wellbeing prin arome și stări unice și concepte de marketing senzorial pentru evenimente și lansari out-of-thebox. A creat Fleurs de Roumanie prima colecție cu ADN românesc din esențe naturale și macerate botanice create în laboratorul său. Colectiile sale au fost premiate la A’ Design Awards Milano 2015, a expus la Esxence Milano în 2017 și este primul parfumier creativ din SE Europei invitat să expuna începand cu 2018 la World Perfumery Congress la Nisa, eveniment ce validează liga întai a master parfumierilor din întraga lume.

Bijuterii Lisa&Co

Roxana Dan este arhitect, mama a doi băieței și fondatoarea brandului de bijuterii Lisa&Co. Clientele brandului sunt preponderent femei moderne, independente, care iubesc să-și asorteze ținuta cu o bijuterie elegantă. Bugetul pentru o bijuterie a brandului pornește de la 200 de lei și poate ajunge la 3 – 5 mii de euro sau chiar 80 mii de euro.

Află-i povestea AICI

O carte pentru cei care țin să fie la curent cu evenimentele literare

Pasiune simplă. Confesiunea adolescentei de Annie Ernaux este cadoul cel mai potrivit de Crăciun. Câștigător al Premiul Nobel pentru Literatură 2022, romanul este lectura ideală pentru cititorii interesați de radiografia lucidă, aproape chirurgicală a unei iubiri. Pasiunea pe care o experimentează tânăra naratoare a romanului pentru un bărbat căsătorit devine prilejul unei introspecții dureroase asupra celor doi ani de iubire interzisă. Așteptările, umilințele, obsesiile, speranțele contrazise de luciditatea care spulberă autoamăgirea sunt descrise cu mult curaj de autoarea franceză, câștigătoare a celui mai important premiu literar al anului.

Cursuri Eucom

Dacă persoana căreia vrei să-i oferi un cadou special de Crăciun este adepta învățării continue sau are nevoie să învețe o limbă străină, alege unul din cursurile Eucom.

Delia și Silviu Dragomir au pus bazele EUCOM în urmă cu 20 de ani, după experința dezamăgitoare în urma unui curs de italiană, iar astăzi compania este principalul furnizor de cursuri de limbi străine pentru sectorul corporate din România.  Îi recomand cu drag.

Voucher ABeauty Clinique

Dacă iubita, mama sau cea mai bună prietenă iubește să aibă grijă de ea și este adepta tratamentelor cosmetice, aBeauty Clinique anunță reduceri de la 22% la tratamente faciale, până la 35% la tratamente corporale de slăbire și anticelulită. Brandul are în prezent o rețea cu 9 clinici de estetică facială și remodelare corporală.

Absolvent de automatică și calculatoare, cu două afaceri în IT și GSM, Ștefan Popa – fondatorul aBeauty Clinique , a schimbat în urmă cu zece ani domeniul de activitate și a pus bazele unei rețele de clinici în industria beauty, dorindu-și să atingă excelența într-un business pe care criza nu îl poate afecta.

Interviu cu Ștefan Popa – fondatorul aBeauty Clinique

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *