Inovație în epilarea definitivă: laserul Alexandrite Motus Ay oferit de Illuma Clinique poate fi folosit inclusiv pe timp de vară

În contextul societății moderne tot mai preocupată de aspect și o îngrijirea personală strictă, nu este surprinzător faptul că metodele avansate de a obține o piele impecabilă au evoluat odată cu cererea. Epilarea definitivă a trecut de la moft la o adevărată necesitate pe timp de vară, când corpul este mai expus decât în orice alt sezon. În acest fel scapi de aparatele de ras, benzile de ceară și alte metode de epilare temporară care oferă rezultate de scurtă durată și îți consumă timpul. O soluție de lungă durată pentru o piele netedă, fără fire de păr nedorite, care îți va fi de ajutor în această vară, este epilarea definitivă cu laserul Alexandrite Motus Ay. Această procedură revoluționară de înfrumusețare câștigă din ce în ce mai multă popularitate datorită eficienței sale în îndepărtarea părului nedorit, cu un disconfort și o perioadă de repaus minime, chiar și în timpul verii.

La Illuma Clinique, te poți bucura de cele mai bune rezultate cu Motus AY de la Deka, cel mai avansat sistem de epilare cu laser de pe piață.

Ce este laserul Alexandrite Motus Ay pentru epilare definitivă?

Laserul Alexandrite Motus Ay este o tehnologie de epilare de ultimă generație care țintește cu precizie foliculii de păr. Designul său inovator garantează că este sigur și eficient pentru utilizarea în timpul lunilor de vară. Laserul emite un fascicul blând de lumină care este absorbit selectiv de pigmentul părului, distrugând rădăcina acestuia și împiedicând creșterea viitoare a părului. Această procedură revoluționară oferă rezultate superioare, menținând în același timp siguranța pielii tale. Datorită aplicatorului Moveo, o inovație a dispozitivelor Motus AY de la Deka, energia transmisă de laser către piele este dublată, iar noua tehnologie permite resetarea dispersiei energiei, atingând astfel o absorbție a energiei de 100%, ceea ce înseamnă că avem nevoie de mai puțină putere pentru a obține aceleași rezultate, în comparație cu alte sisteme de pe piață.

În ciuda puterii sale care utilizează o lungime de undă de 755 nm Alexandrite pentru a ținti melanina din foliculii de păr, laserul Alexandrite Motus Ay dispune de o emisie cumulativă, ceea ce permite ca energia să fie livrată la impulsuri mai mici, având astfel grijă de siguranța pielii tale, făcând ca această procedură să fie potrivită și în timpul verii, în comparație cu alte aparate care îți pot hipersensibiliza pielea.

Cum se realizează procedura?

Procedura cu laser Alexandrite Motus Ay începe printr-o consultație amănunțită pentru a îți evalua tipul de piele și culoarea firului de păr, asigurând o abordare personalizată pentru rezultate optime. În timpul procedurii, specialistul nostru calificat va trece ușor laserul peste zona de tratament. Sistemul de răcire încorporat în dispozitiv îți va calma pielea, făcând ca procesul să fie practic nedureros. Nefiind necesară nicio perioadă de repaus, îți poți relua activitățile de vară imediat după ședință.

Ce simți în timpul procedurii?

În comparație cu metodele tradiționale sau cu alte lasere de epilare de pe piață, această tehnologie laser avansată de la Deka, o companie care inovează domeniul aparatelor de înfrumusețare, face ca epilarea să fie o experiență plăcută și rapidă, permițându-ți să te bucuri de o ședință relaxantă și să te concentrezi pe activitățile importante ale verii.

Ce rezultate se obțin în urma procedurii?

Laserul Alexandrite Motus Ay oferă rezultate remarcabile pe termen lung, asigurându-ți o piele fină, perfectă pentru distracția de vară. După o serie de ședințe de tratament, vei observa o reducere semnificativă a creșterii părului. Precizia laserului țintește părul închis la culoare și aspru, lăsând pielea din jur intactă. Reducerea treptată a densității și grosimii firului de păr asigură un aspect natural și plăcut din punct de vedere estetic. Partea și mai faină a acestei proceduri este că poți obține rezultate de lungă durată, ceea ce reduce considerabil numărul ședințelor de întreținere.

Cât durează o ședință?

Procedurile cu laserul Alexandrite Motus Ay sunt rapide și eficiente, cu o durată care variază în funcție de zona tratată. Regiunile mai mici, cum ar fi axilele sau mustața, pot dura doar 15 minute, în timp ce zonele mai mari, cum ar fi picioarele sau spatele, pot necesita până la 60 de minute. Cu astfel de sesiuni de scurtă durată, poți încadra cu ușurință un tratament în programul tău încărcat de vară.

Cum trebuie să te pregătești înaintea procedurii?

Pregătirea pentru procedura cu laser Alexandrite Motus Ay este lipsită de complicații și necesită un efort minim. Pentru a asigura rezultate optime, evită expunerea la soare și produsele autobronzante cu cel puțin două săptămâni înainte de ședință. Este esențial să razi zona de tratament cu o zi înainte de procedură pentru a permite laserului să țintească direct foliculii de păr. Urmând aceste îndrumări simple înainte de procedură, ești gata să întâmpini vara cu o piele netedă și fără fire de păr inestetice.

Care sunt indicațiile după procedură?

După procedură, este posibil ca pielea să prezinte o ușoară roșeață, care este temporară și, de obicei, dispare rapid. Instrucțiunile de îngrijire ulterioară pot include evitarea băilor fierbinți, a saunei și a expunerii prelungite la soare timp de câteva zile pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile. Cu toate acestea, aceste instrucțiuni sunt ușor de urmat și nu îți vor perturba mai deloc activitățile de vară.

Care sunt principalele reacții adverse?

Laserul Alexandrite Motus Ay este un dispozitiv remarcabil de sigur, iar efectele secundare sunt minime. Cele mai frecvente reacții adverse sunt o ușoară roșeață și o mică sensibilitate a pielii, ambele dispărând la scurt timp după procedură. În comparație cu metodele tradiționale de epilare, cum ar fi epilarea cu ceară, blândețea laserului îl face o alegere recomandată pentru întreținerea pielii pe timp de vară.

Care sunt contraindicațiile?

Persoanele cu arsuri solare recente, infecții cutanate active sau anumite afecțiuni medicale nu sunt candidați potriviți pentru această procedură.

Cât durează efectul?

Rezultatele după procedura cu laser Alexandrite Motus Ay sunt de lungă durată, ceea ce o face alegerea perfectă pentru vară. După urmarea câtorva ședințe de tratament, te poți aștepta la o reducere semnificativă a creșterii părului, cu rezultate vizibile încă de la primele două ședințe. Pentru unii, rezultatele pot fi chiar permanente, în timp ce alții pot avea nevoie de ședințe regulate de întreținere pentru a menține aspectul neted, fără fire de păr nedorite, pe tot parcursul sezonului estival și nu numai.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *