Doar ce am așezat-o pe Teodora la somn și m-am pus sa scriu despre al doilea episod din mini-seria de interviuri dedicată viitoarelor mămici care doresc să fie pregătite și informate pentru a nu fi luate prin surprindere în această experiență unică: ADUCEREA PE LUME A UNUI COPIL.

 În al doilea episod am discutat cu medicii invitați o temă esențială: „Urgențele în timpul sarcinii“.  Medici ginecologi și neonatologi din cadul Spitalului Sanador au împărtăși informațiile necesare pentru o pregătire adecvată, care să le ofere viitoarelor mame încredere că sunt în control și că pot face față cu succes experienței nașterii.

Cuprinsul episodului 2:

Doamna Doctor Laura Ciutacu, medic specialist obstetrică-ginecologie , vorbește despre câteva urgențe comune în timpul sarcinii și semnele care ar trebui să determine o vizită imediată la medic.

Domnul Doctor Cristian Pandrea, medic primar medicină de urgență, coordonatorul compartimentului de Primiri Urgențe din Spitalul Clinic SANADOR, explică de ce ambulanța ar trebui să ne ducă cu gândul la ajutor medical de urgență și să nu stârnească la frică sau chiar panică.

Domnul Conferențiar Doctor Doru Herghelegiu – medic primar obstetrică-ginecologie, directorul Spitalului Clinic SANADOR, explică modul în care abordarea multidisciplinară, expertiza specialiștilor din mai multe domenii, contribuie la asigurarea unei îngrijiri adecvate și la reducerea riscurilor pentru mamă și copil.

Sper că ați aflat informații valoroase și veți reveni pe blog pentru următorul episode al seriei.

Pe măsură ce continuăm să explorăm lumea nașterii, aș vrea să vă încurajez să creați conexiuni cu celelalte mame și viitoare mame din comunitate. Puteți împărtăși experiențe și să vă sprijiniți reciproc în această călătorie minunată, așa că nu uitați să distribuiți episodul către oricine credeți că are nevoie de aceste informații.  

Mulțumesc.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *