Spectacolul continuă, acțiunea escaladează și toată sala vibrează pentru cel mai așteptat film din ultima perioadă, super producția „Nu e vreme de murit“ ajunge în avanpremieră pe marile ecrane din 30 septembrie la Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Și pentru că Cineplexx mizează pe divertismentul de calitate la cinema, această lansare va aduce o săptămână întreagă de momente memorabile, premii originale marca ‘No Time to Die’ și multe alte surprize dedicate celor mai curajoși și pasionați fani ai seriei Bond.

Frenezia Bond începe la Cineplexx de joi seara, 30 septembrie, ora 18:30, odată cu avanpremiera specială 007 Action Night care va avea loc, simultan, în toate cele cinci cinematografe din rețea: Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Surprizele nu vor lipsi, iar oaspeții vor putea să facă poze demne de un spion la panoul oficial green screen, se vor bucura de cadouri bahice marca Liliac, iar cei care vor intra în personaj ca niște angenți secreți adevărați vor fi răsplătiți cu premii originale de film. 

Apoi, timp de o săptămână întreagă, cinefilii vor avea ocazia să își demonstreze creativitatea și să arate că poartă cel mai bine stilul Bond la cinema. Printr-un concurs original în social media numit #ActLikeBond, Cineplexx va oferi 2 ceasuri smart watch-uri performante acelor doi participanți care vor fi adunat cele mai multe reacții la postarea lor. Tot ce au de făcut concurenții este să vadă filmul la cinema, să își facă o poză cu atitudine de Bond, să o posteze pe Facebook sau Instagram cu tag la locația Cineplexx în care au văzut filmul și să adune cât mai multe reacții la poză. Atitudinea Bond poate include obiecte tip specific acțiunii din film ca: sacou, papion, cravată, ochelari de soare, gadget de spion și orice altceva poate inspira acțiune-spionaj. 

Respectarea normelor de igienă și siguranță este prioritară, la fel ca sănătatea și încrederea publicului care așteaptă cu nerăbdare să ajungă din 30 septembrie față în față cu James Bond la cinema, să se bucure in continuare de gustul și mirosul irezistibile ale floricelelor, de confortul fotoliilor și cel mai bun sunet de film.   

Programul filmului „Nu e vreme de murit“ pentru întreaga săptămână și normele de acces în cinematograf specifice fiecărui oraș pot fi consultate oricând online pe site-ul www.cineplexx.ro sau prin aplicația de mobil. 

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.  

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *