Între 20-22 noiembrie va avea loc la București, în premieră, Campionatul Internațional de Extensii de Gene, la care vor participa cei mai faimoși tehnicieni de extensii gene din lume. Evenimentul este organizat de Corina Turcuman, inițiatoarea brandului „Karina LashMaker”.

Avantajele sustinerii evenimentului în Romania

Prin organizarea Campionatului International de Gene, Corina Turcuman dorește sa crească notorietatea profesiei de tehnician aplicare extensii gene, dar și calitatea acestor servicii, printr-un schimb de experiență original și creativ. Termenul britanic de „lashmaker” înglobează însăși esența acestei meserii creatoare de frumusețe.

Sustinerea Campionatului International în Romania reprezintă o bună oportunitate de promovare atât a talentelor autohtone, cât și a sponsorilor români pe segmentul de înfrumusețare, care pot participa ca parteneri la eveniment. Tehnicienii care vor lua parte la concurs vor promova propriile branduri, vor deprinde tehnici noi și vor afla secrete de la ceilalti stiliști de gene. Astfel, vor crește semnificativ șansele acestora de a pune bazele propriei afaceri în domeniu sau de a se angaja la saloane renumite din România și din Europa.

Condiții de participare

La Campionatul Internațional de Gene de la București, din perioada 20-22 noiembrie, pot participa în calitate toți lash stiliștii interesați, cu mențiunea că aceștia trebuie să fi absolvit cursuri de specialitate pe categoria la care vor să concureze.

Brandurile renumite de beauty sunt invitate, de asemenea, să participe, în calitate de sponsori și parteneri, pentru a susține frumusețea și talentele în domeniu.

Înscrierea concurenților la eveniment se face în 3 pași:

  1. Se completează formularul de participare regăsit la adresa: http://bit.ly/2g3Wl6j
  2. Formularul completat se expediază la adresa Comitetului Organizatoric
  3. Participanșii sunt contactati telefonic și li se prezintă în detaliu urmatorii pași, precum și regulamentul competiției.

Castigatorii vor fi desemnati de catre 15 traineri internaționali, unii dintre cei mai buni lashmakers din lume.

Programul Campionatului Internațional de Gene

În ziua de 20 noiembrie vor avea loc concursurile de Extensii de Gene Fir cu Fir (timp de executare a lucrarii de 2.5 ore), Extensii de Gene 2 D (de finalizat în maxim 3 ore), respectiv Extensii de Gene 3 D (de finalizat în maxim 3 ore), iar a doua zi se vor desfășura competițiile de Extensii Gene 4D-7D (Russian Volume, de finalizat in 3, 5 ore), respectiv Extensii Gene 8D-12 D (Mega Volum, cu un timp de execuție a lucrarii de maxim 4 ore). Ultima zi a Campionatului va fi dedicată concursurilor de Classic Brow Design (timp de executare de maxim o oră), respectiv Laminare Gene (de finalizat în 1.5 ore).

Tot în 22 noiembrie va avea loc gala de premiere și petrecerea de la finalul evenimentului, prin care participanții vor avea șansa să socializeze cu trainerii din juriu, pentru a afla ultimele noutăți în domeniul stilizării genelor.

Toți cei care iau parte la Campionatul International de Gene vor primi atât diplome de participare, cât și premii din partea sponsorilor. Valoarea premiilor acordate este de peste 10000 euro.

 

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *