Peisaje de vis din inima pădurii, aer proaspăt, arome care să te facă să uiți de stresul din timpul saptamanii si cativa oameni cu maini magice. Toate pentru tine. Și dacă te întrebi unde le-am găsit, raspunsul este: Teleferic Spa Center, cea mai noua destinatie spa din Poiana Brasov.

Amplasat strategic, exact in inima padurii, aceast loc indeplineste toate asteptarile in materie  de sanatate si wellness. De aici vei pleca relaxat și gata sa-ti atingi obiectivele in noua saptamana.

Teleferic Spa Center este o locatie dedicata revitalizarii, detoxifierii si starii de bine. Terapeutii de aici promit sa isi indeplineasca misiunea in orice anotimp, primind ajutor de la natura și  ingredientele pe care aceasta le furnizeaza.Odata ce i-ai trecut pragul, Teleferic Spa Center te introduce in SAUNA WORLD – o zona creata special pentru stimularea organismului printr-o succesiune de cald si rece, cu ferestre panoramice generoase si o zona de relaxare.

SPA JOURNEY este locul in care poti trai nenumarate experiente senzoriale. Un mix suprinzator intre gesturile delicate ale terapeutilor si ingrediente naturale premium, pentru un cumul de rezultate exceptionale la capitolul relaxare, energizare sau intinerire.

Zona AQUA SPLASH iti pune la dispozitie o piscina wellness cu vedere inspre padure si doua jacuzzi-uri aflate pe terasa exterioara, functionale chiar si in sezonul rece. Si asta nu e tot: la Teleferic Spa Center,  te mai poti de bucura si de un studio fitness si un hair studio.

Tratamentele semnatura Teleferic Spa sunt:

 • TELEFERIC GRAND SPA SPECIALS – pentru o stare de bine atat iarna, cat si vara ( Masaj pe pat de cuart, Baie in bere)
 • HIGHLANDERS BEST SPA FACIALS – Natura cunoaste secretul regenerarii ( Tratamente pentru hidratare intensa, Tratamente S.O.S, Tratamente anti aging, Revitalizante si cu efect de lifting)
 • TRATAMENTE PENTRU CORP – Destinatie de vacanta: sanatate pentru o forma mai buna (Masaje cu cristale de sare si uleiuri esentiale sau ingrediente marine, Cataplasme cu fan alpin, cu argila sau calde si Impachetari cu argila sau celule stem, galbenus de ou si unt de capra )
 • MASAJE LA TELEFERIC – Pentru cea mai buna stare de spirit ( Masaj cu pietre calde, Masaj in cuplu si masaj aromatic, Masajul gatului, al umerilor si al spatelui, Masajul talpilor, Masaj pentru durerile de cap si Masaj sportiv )
 • ESCAPE JOURNEYS – Puterea binefacatoare a muntelui in slujba Teleferic Spa Center ( Masaj aromatic, Tratamente faciale, Fit&More, exfoliere cu sare urmata de baie cu vapori si masaj energetic.
 • La mare sau la munte? Iarna sau vara la munte? Lasati-ne un comentariu! Descoperiti frumusetea naturii in Poiana…

  Publicată de Teleferic Grand Hotel pe Vineri, 17 august 2018

  Acel tip de pat care te face greu să pleci. 💤💤 Pentru mai multe detalii scrie-ne la rezervari@telefericgrandhotel.ro…

  Publicată de Teleferic Grand Hotel pe Luni, 4 februarie 2019

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *