Expansiunea celei mai mari rețele de health & fitness din România continuă cu cea mai nouă achiziție de la Stay Fit, o rețea locală de fitness care deține 4 cluburi în București.
Stay Fit Olteniței Gym club, situat pe Șoseaua Olteniței 4A, aproape de stația de metrou Eroii Revoluției, va deveni World Class Eroii Revoluției, al 32-lea club World Class din țară și al 25-lea în București. Locația consolidează poziția World Class România în sudul Bucureștiului, o zonă urbană cu o densitate ridicată a populației, în care se dezvoltă noi proiecte rezidențiale.

7.5% dintre români fac cel puțin două ore și jumătate pe săptămână conform Eurostat. Acest procent plasează România pe ultimul loc în Europa, într-un top dominat puternic de țările nordice (Finlanda este pe primul loc cu 53%).

Numărul mic de români care consideră sportul și sănătatea prioritate de zi cu zi, a devenit pentru World Class, punctul de plecare al misiunii sale: aceea de a inspira, motiva și educa tot mai mulți români să fie mai activi, mai des pentru a se bucura de un stil de viață mai sănătos.

World Class organizează periodic ample evenimente publice de sănătate și fitness, în care comunică în mod activ avantajele sportului și mișcării asupra sănătății. În același timp, World Class continuă să deschidă noi cluburi în zone accesibile, pentru a încuraja românii să transforme fitness-ul într-o rutină zilnică și să se bucure de beneficiile unei vieți sănătoase.

„Prin achiziția Stay Fit Oltenitei, World Class își continuă expansiunea și oferă noi beneficii membrilor. Aceștia se vor putea bucura de serviciile noastre de sănătate și fitness și mai aproape de casă și de locul de muncă. Este o locație bună care ne consolidează prezența în zona Olteniței și reprezintă un pas înainte în misiunea noastră de a motiva și de a inspira românii să fie mai activi, mai des, pentru a se bucura de un stil de viață sănătos. Suntem mândri de echipa noastră de experți în sănătate și fitness și suntem la fel de mândri de mișcarea #BeHealthy care devine din ce în ce mai puternică și va ajunge acum la un număr și mai mare de bucureșteni. Împreună demonstrăm că România poate fi o națiune mai sănătoasă și mai fericită prin mișcare. Situat strategic într-o zonă rezidențială, World Class Eroii Revoluției este o nouă oportunitate de a face serviciile noastre de sănătate și fitness accesibile pentru tot mai mulți români“, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Noul club World Class a fost inaugurat pe 28 septembrie 2018 și a fost inclus în categoria Bronz. Membrii World Class se vor bucura de facilități ultramoderne desfășurate pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați, cu studiouri de cycling, aerobic, Cross Fitness și o sală generoasă de antrenament, dotată cu echipamente și accesorii de fitness de ultima generație.

Lizeta Oprea

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *